onsdag 7 mars 2012

Planerar, tänker och funderar

Om 7 veckor kommer soffan som vi beställt. Längtar verkligen eftersom vår gamla soffgrupp är hur sunkig som helst. Den har levt ett hårt liv med barn som vuxit upp i den och katter som hårar ner och som inte torkar av grusiga fötter innan dom lägger sig tillrätta för en liten tupplur. Det är tippen som gäller för denna möbel och om mannen vill ha hjälp av mig så får det bli en mörk kväll då vi kan smyga fram utan att varken vi eller sofforna syns allt för mycket.....

Den nya soffan är inte lantlig, inte gammaldags och inte ens speciellt vacker men den är praktisk! Det finns nog i generna för ingen av oss sitter i soffan. Vi ligger, hänger eller halvsitter med benen överallt utom på golvet.

Jag ångrar nästan att inte hela familjen var med i möbelaffären. Vi borde slängt oss i den som gör här hemma och kollat så att alla verkligen fick plats eller rättare sagt fick en bra plats. Som läget är nu brukar siste man hellre välja en annan plats än att knö in sig mellan oss andra.


Bild lånad från Mio
 Soffan på bilden är svart men vi valde en gråmelerad. Kuddar och textil får utgöra färgklickar som kan varieras allt efter humör och årstid. Övrig färgskala kommer (nog) gå i vitt, grått och en gnutta svart.

Nu finns det all anledning att frossa loss ordentligt bland inredningstidningar och alla fina bloggar som bjuder på så mycket inspiration! Härligt!

1 kommentar:

  1. Jag skaffar rånarluvor som vi kan ha på oss när vi slänger den gamla soffan på tippen ;)
    Undrar om den kan slängas i brännbart eller blir det miljöfarligt avfall som måste destrueras...
    Puss

    SvaraRadera