tisdag 5 juni 2012

Lön för mödan

Nu är vardagsrummet inne i slutfasen som självklart också är favoritfasen - Inredningen!!!! Det är nu jag vill ha obegränsat med tid, obegränsat med pengar och obegränsad tillgång till affärer av olika slag. Tyvärr är det ett litet "o" i vägen på alla 3 önskemålen men det hindrar inte viljan och skaparlusten.

De gamla Billyhyllorna, som tidigare stod i vardagsrummet, såldes på Blocket. Underbart när någon annan vill ha det som man själv är färdig med. Paret som köpte hyllorna håller på att inreda ett eget bibliotek och till detta ändamål passade vitrinhyllorna perfekt.

Fokus, här och nu är nu, är förvaring åt både en väldigt massa böcker och åt en väldigt massa andra föremål! En del av arbetet ligger i carporten och väntar på att bli målat en extra gång. Nationaldagen kommer att firas med färg och pensel!

Ett annat projekt är soffbordet och det är nästan klart. När vi var på Mio och köpte soffan såg vi ett bord som vi gillade men ändå ville ändra en del på. Mannen har därför vår skapat vår egen variant med en  bordsskiva av gammalt virke från en riven badrumsvägg. Benställningen har han svetsat ihop och hjueln kommer från "hovleverantör Clas Ohlson". En extra hylla för förvaring av fjärrkontroller och annat nödvändigt ont är också på gång.

Skivan ska behandlas med lite färg och jag har en ide' om drivved, få se vad vi hittar i färgaffären. Någon av er som har förslag?


Något i stil med altangolvet tror jag blir ett bra färgval
Sally hälsar att hon mår oförskämt bra efter allt hon varit med om! Såret läker fint och hon verkar inte ha ont. Största problemet just nu är att vi har gjort, en redan tidigare, bortskämd katt till en påfrestande liten diva! Hon vägrar också gå med på villkoret att aldrig mer äta gräs....

Nu slänger jag mig i nya liggvänliga soffan och kollar på 2:a halvlek - Sverige mot Serbien. Heja Sverige! både i dag och i mogron!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar