lördag 28 april 2012

Loppis på Ekhagen

I dag var det dags för den årilga loppisen på Ekhagen strax utanför Borås. Väldigt mycket folk och väldigt mycket prylar. Solen sken, vitsipporna blommade och fåglarna sjöng för full hals.


Jag tog sikte mot borden för att fynda och mannen roade sig med att ta några steg tillbaka, betrakta cirkusen och fota. Mina fynd får jag visa någon annan gång. I dag är det själva loppisen som får ta plats.



Här står jag och håller i en vippljusstake av mässing. Det fanns 2 stycken likadana men jag köpte dem inte. Lite ångrar jag mig allt men å andra sidan vet jag inte riktigt var de hade passat in här hemma.



Loppisen arrangerades av EFS på deras lägergård Ekhagen. Inne i kyrkan såldes textil av alla slag. Resten såldes utomhus.



Mängder av mattor väntade på nya ägare.



Cykel på köpet fick man när man handlade någon sportpryl. Kul idé att köpa en pulka i plast och dessutom komma hem med en motionscykel av äldre modell.

Man behövde inte gå hungrig, här fanns hamburgare, popcorn, etiopisk pepparsås (som är fantasktisk gott) och fika. Så skönt det var för mina trötta fötter att slå sig ner i solen och fika med vännerna Lena och Peter.

Nästa stora loppis att ladda inför är på Åhaga i Borås 17 maj!
(Få se om vi kan få ihop den dagen men viktigaste av allt är ändå att fira killarnas födelsedag)

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med loppisar :)
    Har själv loppat runt idag.
    http://krupnikov.wordpress.com/2012/04/28/loppislordag-med-stort-l-del-1/

    SvaraRadera
  2. Hej
    De är så roliga de loppisarna var på en igår:)
    ha det så gott
    kram
    sandra

    SvaraRadera