onsdag 4 april 2012

Älskar, älskar inte...

Känner en slags hat-kärlek till färgen orange, dras till den som en magnet men står ändå inte riktigt ut med den. Orange har lite för mycket av allt, lite för mycket 70-tal, lite för intensiv och lite för dominant. Ändå gillar jag den på något märkligt sätt. Samma sak är det med retroprylar som dessa läckra/hemska tallrikar.



Nu när det är påsk tänker jag passa på att frossa loss  med både orange och retro. Loppisfynade tallrikar för 5 kr/st och trätupp från mammas vind. Tuppen har tappat några "stjärtfjädrar" men det blir väl så på ålderns höst...



Orange pall som skulle bli vit, får behålla sin grälla färg. Lådan i bakgrunden innehåller påskpynt av olika slag, sparade dagisalster och annat som vi samlat på oss under årens lopp. Att titta i både jul- och påsklådan blir en riktig nostalgitripp.

Hela vardagsrummet är väldgit rörigt, tapetrullar som ska upp, färgburkar och täckpapper blandat med allt annat som redan finns där. Å andra sidan betyder det att vi äntligen är på gång med ronoveringen! (I bland är det bra att inte vara lagd åt det pedantiska hållet).

2 kommentarer:

  1. Hej
    tycker att orange är en läcker färg men inte för mycket lite detaljer är underbart läckert...
    önskar dig en riktigt GLAD PÅSK!
    Kram
    Sandra

    SvaraRadera
  2. Orange är en svår färg! Fin men svår...men att ha färgen i detaljer kan funka bra. Tallrikarna var riktigt coola tycker jag :)

    SvaraRadera