fredag 20 januari 2012

Trender

Det här med trender är spännande,  hur det kommer sig att något blir stort och något annat faller platt till marken. Är det vi konsumenter som har makten eller påverkas vi bara till att tro det?

I de flesta inredningsbloggar syns "bokstäver" av olika slag, ensamma eller hela ord. Bokstäver finns både i moderna hem och i hem med gammaldags karaktär. Varför det har blivit så trendigt vet jag inte, fyller egentligen ingen funktion mer än som accessoarer. Antagligen för att de passar överallt, på en vägg, i ett fönster eller på en hylla.

Madonnor är också vanliga, gärna vita, lite slitna och kantstötta. Jag upplever den här trenden som nedåtgående men är inte säker.

Vad är på gång just nu? För min del får det gärna bli dalahästar, de är så vackra i både form och färg och har något äkta och jordnära över sig.

Bilden lånad från dalarnasmuseum.se

Fredagskväll! Dags att fixa något gott . Hos oss serveras ugnsrostade rotfrukter med helstekt fläskfilé och kall sås.

Det är sannerligen inte lätt att vet hur många vi blir vi bordet, först trodde jag på 4, sedan 6 men nu blir vi nog bara 2... Killarna + kompisar har (nästan) bestämt sig för att gå ut och käka pizza. Hmm.. vi kanske blir 3 eftersom ena sonen har svår beslutsångest....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar